2018. február 5., hétfő

Teherautó Bérlés Budapesten

Gyorsan, korrekt áron bérelne kisteherautót Budapesten?
Vállalkozásunk rugalmasan, megfizethető áron biztosítja a " Teherautó Bérlés Budapesten " szolgáltatását sofőrrel együtt a lakossági, közületi és vállalkozói szféra számára.

Weboldalunkért Kattintson a Linkre:

Teherautó Bérlés Budapesten
Korszerű, az Uniós követelményeknek teljesen eleget tévő Ford ponyvás teherautókat kínálunk ügyfeleinknek.
Ezek a kisteherautók (LKW) euró 4 - 5 motorral lettek felszerelve, így Budapest területén belül bárhova behajthatnak, nincsenek kitiltva sehonnan.
A teherautókat Ford márkaszervizben szervizeljük, így biztonságosan és problémamentesen lehet velük szállítani.
Igaz hogy 3,5 tonnásak, de nagy felépítménnyel rendelkeznek: 4,80 x 2,30 x 2,30 as a rakterük.
Ráadásul mivel napi használatban vannak, ezért teljesen felszereltek a sérülésmentes szállítás érdekében.
Található a teherautókon:  szerszámkészlet, szállítókocsi, akkus csavarozó, gurtni, heveder, spanifer, paplanok, plédek, GPS és korlátlanul stretch fólia.

Teherautó Bérlés

Mivel belföldi és nemzetközi szállításokra is használjuk őket, éves Magyar és Osztrák autópálya matricával rendelkeznek.

A teherautók éves Magyar és Osztrák pályamatricával rendelkeznek.
Külföldi költöztetésre és szállításra is kilehet bérelni a teherautókat, így rendelkeznek az Ausztriában - Bécsben kötelező Umwelt plakettel is.
Kimondottan csak evvel a környezetvédelmi matricával ellátott teherautók hajthatnak be a városokba és használhatják a természetvédelmi területeken lévő autópályákat.
Teherautó Bérlés Budapesten szolgáltatásunkban a teherautókhoz sofőröket is biztosítunk, akik tisztában vannak a belföldi és nemzetközi fuvarozás előírásaival.

Teherautó Bérlés Külföldre

Nagy gyakorlattal rendelkeznek, körültekintően és szakszerűen kezelik a szállított tárgyakat, a teherautó rakterében rakodnak, előírásszerűen rögzítik a rájuk bízott tételeket.
Társaságunk számlaképes és Belföldi - Nemzetközi fuvarozói engedéllyel rendelkezik.

Ha kérdés merülne fel a " Teherautó Bérlés Budapesten " szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése