2017. november 7., kedd

Lomtalanítás Budapest 2018

Eladta a lakását, vagy tele van már a tárolója és szeretné kiüríteni?
Távol van még a Fővárosi Közterület Fenntartó Lomtalanítás Budapest 2018 éves lakossági hulladék és lomtalanítás elszállítása?
Akkor ajánlunk önnek a gyors és szakszerű Lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkat.
Használt, sérült és megunt bútorait, kacatjait és lomjait, elromlott háztartási gépeit rugalmasan elszállítjuk a tapasztalt és megbízható szállítókollégáinkkal.


Mivel az ingyenes lakossági lomtalanítás minden évben csak egyszer van, ezért szükség esetén olyan szolgáltatót kell választani, aki számlaképes és utolérhető, gyorsan egyúttal szakszerűen végzi a munkáját, az elszállított lomokat és hulladékot legális hulladéklerakóba vagy hulladékudvarba szállítja.
A lomtalanítás költségeit többféleképpen lehet csökkenteni, ráadásul úgy, hogy mások is jól járnak.
Előzetesen kérdezze meg ismerőseit vagy barátait hogy nincs-e valamire szükségük az elszállítandó lomokból.
Lehet hogy önnek már csak kacatok amit elakar szállíttatni, de másoknak még értéket képviselhetnek a még használható dolgok.
Másik lehetőség, hogy a még használható és jó állapotú dolgait (ruházat, számítógép, könyvek, stb) nagycsaládosoknak vagy rászorulóknak adományozza.
Ezzel sokat segíthet a rászorulok életkörülményén, könnyítheti a rászoruló gyerekek mindennapi életét és előrejutását.
Még ezeken felül is van lehetőség a lomok újrahasznosításában, amivel szintén tud másokon segíteni.
Budapest számos pontján vannak már adományboltok, ahol a hátrányos helyzetűek minimális áron vásárolhatnak jó állapotú ruhaneműket és tárgyakat vásárolni.
Ezért ha otthon összeszedi a felesleges tárgyait és eszközeit, és beviszi az otthonához legközelebbi adományboltba, ezek a dolgok újrahasznosulnak és csökkentik a hulladék mennyiségét.
Nem utolsó sorban Fővárosi Közterület Fenntartó vállalat Újra-használati Központokat létesített, ahol a Budapesti lakosok díjmentesen adhatják le feleslegessé vált tárgyaikat, és a szociális rászorultak jelképes összegért megvásárolhatják.

Lomtalanítás Budapest 2018
Lakossági ügyfeleinknek vállalunk teljes és részleges lakás kiürítést és lomtalanítást, garázsok és tárolok valamint pincék kiürítését és lomtalanítását, költöztetésből kiselejtezett bútorok elszállítását, háztartási hulladékok és veszélyes anyagok elszállítását és lomtalanítását, kacatok és elromlott háztartási gépek lomtalanítását, stb.
Lomtalanítás Budapest szolgáltatásunk kőrébe tartozik még a veszélyes háztartási hulladékok elszállítása, ami körültekintő szállítást és elhelyezést igényel.
Veszélyes hulladéknak számítanak többek között: hűtő, monitorok és tévé, akkumulátorok, autógumi, villanykörte, elektronikai hulladékok, szárazelemek, neoncső, lázmérő, festékek, hígítók, lakkok, oldószerek, savak, lúgok, vegyszerek, fáradt olaj, használt sütőzsiradék, növényvédő szerek, gombaölőszerek, rovarölő szerek, hipó, sósav, gyógyszer-maradványok, mosószerek, stb.
A veszélyes hulladékokat külön kell szállítani és kezelni, és az arra kijelölt hulladékudvarba kell elszállítani.
Ezekben a hulladékudvarban körültekintően kezelik és tárolják a veszélyes hulladékot, és az arra kijelölt cégek elvégzik az ártalmatlanításukat.

Pince - Tároló - Garázs Lomtalanítás
A veszélyes hulladék veszélyt jelentenek az embere, élővilágra és a természetre egyaránt.
Lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkat nemcsak a lakossági ügyfeleknek tudjuk biztosítani, hanem cégeknek, irodáknak, intézményeknek, vállalatoknak és a közületi szektornak egyaránt.
Minden kiselejtezett irodabútort, elromlott irodai berendezéseket, útban lévő dolgokat elszállítjuk és lomtalanítjuk.
Kiürítjük a raktárakat, elvisszük megsemmisítésre a régi iratokat, iratanyagokat, másológépek és nyomtatók festékkazettáit.
Számlaképesen állunk minden megrendelő rendelkezésére, rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel.

Irodák és Raktár kiürítése Lomtalanítása


A hét bármely napján ügyfeleink rendelkezésére tudunk állni, a szolgáltatásainkat folyamatosan biztosítani tudjuk.
A szállítómunkásaink szakszerűen elvégzik a lomtalanítást, kulcsrakészen és akár feltakarítva adják át a kiürített, lomtalanított helyiségeket.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja. 
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Lomtalanítás Budapest szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.
Lakások Lomtalanítása és Kiürítése


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése