2017. november 10., péntek

Költöztetés

Vállalkozásunk Budapesti telephellyel rendelkezik, és már 18 éve áll az ügyfelek rendelkezésére.
A 18 év alatt folyamatosan arra törekedünk, hogy a Költöztetés szolgáltatásunk színvonalasabban és professzionálisabb legyen.
Vállalkozásunk utolérhető, számlaképes, rendelkezünk Belföldi és Nemzetközi fuvarozói engedéllyel, nem utolsó sorban, bejelentett szállítómunkásokat biztosítunk.
A "Költöztetés" köre sok mindent magában foglal, többek között: Belföldi Költöztetés, Bútorszállítás Belföldön, Nemzetközi Költöztetés, Bútorszállítás, Bútorszállítás Külföldre, Irodaköltöztetés, Irodabútor Szállítás, Zongoraszállítás, Pianínó Szállítás, Páncélszekrény Szállítás, Bútorszállítás Budapesten, Költöztetés Budapest, Lomtalanítás, Tehertaxi szolgáltatás, Bútorszerelés, Nagyméretű Bútorok Emeletre Történő Felhúzása és Leengedése, Zsákos Sittszállítás, Pince - Tároló és Garázs Kiürítése, Iratanyag Szállítás, Anyagbeszerzés, Áruszállítás, Teherfuvarozás, Építőanyag Szállítás, stb.



Elmúltak már azok a Balkáni idők, amikor elégvolt csak feldobálni a bútorokat a platóra, védő anyag, csomagolás nélkül.
Manapság a Költöztetés elengedhetetlen része a Stretch fólia, amivel gyorsan és szakszerűen védelmet tudunk biztosítani a szövetes és kárpitos bútoroknak.
Szekrénysorokhoz, konyhabútorokhoz, és minden típusú bútorhoz alkalmazzuk a Stretch fóliát, mely feszesen és egyben tartja a bútorokat.
A Stretch fólia nem hagy nyomot, nem engedi kicsúszni a fiókokat, megakadályozza, hogy a bútorok ajtajai kinyíljanak.
Vállalkozásunk minden ügyfelének díjmentesen biztosítja a Stretch fóliát, más szolgáltatok a beszerzési ár többszörösén biztosítják.
Antik bútorokhoz, festményekhez, zongorához és pianínóhoz légpárnás fóliát is biztosítani tudunk, de azt csak beszerzési áron.
Nagyon sok olyan Költöztetés van, ahol antik bútorokat, zongorát vagy éppen pianínót is kell szállítani.
Ezek a bútorok vagy hangszerek nemcsak drágák, hanem nehezek is.
Nemcsak a bútorok sérülésmentes szállítására kell vigyázni, hanem a szállítómunkások testi épségére is ügyelni kell.
Költöztetés
Ezért nem szabad gyakorlatlan vagy nem kellő fizikummal rendelkező szállítómunkásra bízni a nehéz és drága bútorok, hangszerek szállítását, mozgatását.
A nemzetközi Költöztetés már nagyobb logisztikai feladat, mert nemcsak a Magyarországi jogszabályokkal kell tisztában lenni, hanem az Uniós és az adott országéval is, ahova éppen szállítunk.
Tisztában kell lenni a külföldi útdíjakkal, kapudíjakkal, kompdíjakkal, a teherautók (LKW) súlykorlátozásával, és a behajtási engedélyek biztosításával.
A Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkra az Uniós előírásoknak megfelelő, Euró 5 - 6 os motorral rendelkező tehergépjárműveket (LKW) biztosítunk.
Ezekkel a környezetkímélő teherautókkal bárhová behajthatunk, rendelkeznek Umwelt Plakettel, evvel az emissziós matricával lehet csak behajtani a környezetvédelmi területekre.
A belföldi Költöztetés is körültekintést igényel, mert egy több száz kilométeres szállításra megfelelő nagyságú és terhelhetőségű tehergépjárművet kell biztosítani.

Költöztetés
Egy vidékre történő költözésnél egy kisebb autóval neméri meg többször fordulni, sokkal kifizetődőbb egy kanyarban megoldani a szállítást.
A belföldön történő költöztetésnél nagyon odakel figyelni a teherautók tengelyterhelésére, illetve össztömegére.
A túlsúlyos szállításért több százezer forintos bírságra kell számítani, már az utakon menet közben ellenőrizhetik a teherautók összsúlyát.
2015 től folyamatosan és  jelentősen szigorodtak a szállítási jogszabályok, és egyre újabb ellenőrzési rendszert vezetnek be.
Például: (HU-GO - 2013 ban): elektronikus útdíjbeszedési rendszer, (EKÁER - 2015 ben): elektronikus Közúti-áruforgalom ellenőrző Rendszer, (VÉDA - 2016 ban): Közúti Intelligens Kamerahálózat, és a legújabb 2017 ben az: Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer kiépítése.

Költöztetés
Vállalkozásunknál az irodaköltöztetés a személyes és díjmentes előzetes munkafelméréssel kezdődik.
A pontos árajánlat és a félreértések elkerülése érdekében kollégánk meggyőződik a szállítandó irodabútorok nagyságáról és mennyiségéről, mennyi és milyen irodabútorokat kell szét és összeszerelni, megnézzük a szállítandó iratmennyiséget és archívumot, mennyi és mekkora nagyságú irattartó állvány és Salgó polcot kell szét - illetve összeszerelni, mennyi költöztetődobozra lesz szükség a műszaki berendezések és iratanyagok szállításához.
Az iroda költöztetés szolgáltatásunkra szakmailag a legjobb, körültekintően dolgozó szállítómunkásokat biztosítunk.
Sérülésmentesen mozgatják a bútorokat, szakszerűen és pontosan címkézik fel a dobozokat, tapasztaltak az iratanyagok sorrendtartásos szállításában, gondosan és precízen végzik el az irodai műszaki berendezések csomagolását, rutinosan és gyakorlottan végzik a Salgó polcrendszerek és a nagyméretű irodabútorok szét és összeszerelését, az erős fizikumuk biztosítja a sérülésmentes és balesetmentes fénymásoló és páncélszekrény szállítást.
Nagyon sok költöztetés úgy végződik, hogy a kiselejtezett bútorokat, kacatokat, útban lévő dolgokat lomtalanítani kell.

Költöztetés
Ezt korrekt áron és szakszerűen elvégezzük, legális szemétbányába vagy hulladékudvarba szállítunk.
Sok a megtévesztő és felelősséget nem vállaló, vagy kecsegtető nevekkel ellátott (olcsó, ingyen) tevékenységet végző személy.
Például ha lomtalanítást rendel és olyan "szolgáltatót" választ, aki ingyen lomtalanít, az biztos, hogy nem hivatalosan végzi a tevékenységét.
Az "ingyen lomtalanításnak" az a része, ami nem hasznosítható, erdőkben, elhagyatott helyeken, útszéleken végzi.
Nagy mennyiségű lakossági hulladékot és lomot hivatalosan 2 helyre lehet szállítani, a Herceghalmi, vagy a Felsőpakonyi hulladéklerakóba.
A lomtalanítás árának a legnagyobb részét a hulladéklerakóba történő vagy hulladékudvarba történő elhelyezés ára teszi ki.
Akkor még nem beszéltünk az üzemanyagról, a szállítómunkások béréről, a vállalkozó költségeiről, amit az emberei után fizet (adó, tb,), útdíjakról, a vállalkozó sem ingyen végzi a tevékenységét, stb.
Na ezért megkérdőjelezhető az "ingyen lomtalanítás", de az már senkit nem érdekel, hogy mi lesz az elszállított lomokkal.

Költöztetés
Költöztetés szolgáltatásunk több ügyfélbarát megoldást is tartalmaz, többek között: díjmentes költöztetődoboz kölcsönzését és a bútorok szerelését.
Minden ügyfelünknek Budapest területén belül díjmentesen biztosítunk költöztetődobozokat, amit a költöztetést megelőzően előre kiszállítunk.
Így stresszmentesen és kényelmesen becsomagolhat, előtud készülni a költözésre.
Költöztetés után 1 - 2 héttel, amikor kivannak ürítve a dobozok, elhozzuk az ügyfelektől, ami szintén díjmentes.
Nagyon sok költöztetésnél muszáj a nagyméretű és egyben nem szállítható, vagy lapra szerelhető bútorok szerelése.
Ezeknek a bútoroknak a szerelését szakszerűen elvégezzük, minden szükséges szerszám megtalálható a tehergépjárműveken, a bútorok szereléséért pluszköltséget nem számolunk.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a https://koltoztetes-aruszallitas.info/ itt a referenciáinkat megtalálhatja. 
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Költöztetés szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

Költöztetés




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése